Isten hozott!

Ez itt a PPHF HÖK hivatalos oldala.
Mindenfélét találhatsz itt, ami a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola életével kapcsolatos, különös tekintettel a hallgatókat érintő eseményekre.

HÖK iroda nyitvatartás:
Szerda: 9:00-17:30 (szünetekben)
Csütörtök: 9:45-17:30 (szünetekben)
Szombat:megbeszélés szerint

Elérhetőség: Kiss Gábor - HÖK elnök
hok.pphf[kukac]gmail.com

2013. január 4., péntek

A PPHF-HÖK pályázati kiírása

MAGYAR KATOLIKUS HITTUDOMÁNYI EGYETEMEK ÉS FŐISKOLÁK KÖZTI KONFERENCIÁN TÖRTÉNŐ ELŐADÁS TARTÁSÁRA

A Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola Hallgatói Önkormányzata tudományos pályázatot hirdet önálló kutatómunkán és kérdésfelvetésen alapuló teológiai előadás megírására, és annak nyilvános előadására. Az előadásnak témájában kapcsolódnia kell a főiskolai tananyaghoz, ugyan akkor azt mélységében felül is kell múlja a kutatói munkára épülő eredményekkel. 

A legkiemelkedőbb előadás 2013. áprilisában kerül nyilvános bemutatásra, azon a konferencián melyet a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Kara, és a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola közösen szervez és melyre a többi magyar hitéleti képzést folytató főiskolák is meghívást kapnak. Ezenkívül a nyertes pályázat könyvjutalomba részesül.

A 20 perces előadás szövegét írott formában kell beadni. Az előadáshoz prezentációt is szükséges csatolni (.ppt, .pptx, prezi). Az egyes pályamunkákat 3 példányban kinyomtatva, jeligével ellátva kell eljuttatni a Hallgatói Önkormányzat irodájába.

Határidő: 2013. február 31. 18.00

A névvel ellátott előadásokat és a hozzájuk kapcsolódó prezentációt ezenkívül elektronikusan is el kell küldeni a hok.pphf@gmail.com címre a megadott időpontig. Minden olyan személy pályázhat, aki a 2012/2013-as akadémiai év tavaszi félévében aktív, nappali vagy levelező tagozatos jogviszonnyal rendelkezik a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskolával. A pályázatokat egy a főiskola oktatóiból és hallgatóiból álló bizottság fogja elbírálni.

Jó munkát és eredményekben gazdag kutatást kívánunk!

PPHF HÖK