Isten hozott!

Ez itt a PPHF HÖK hivatalos oldala.
Mindenfélét találhatsz itt, ami a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola életével kapcsolatos, különös tekintettel a hallgatókat érintő eseményekre.

HÖK iroda nyitvatartás:
Szerda: 9:00-17:30 (szünetekben)
Csütörtök: 9:45-17:30 (szünetekben)
Szombat:megbeszélés szerint

Elérhetőség: Kiss Gábor - HÖK elnök
hok.pphf[kukac]gmail.com

2010. szeptember 21., kedd

Az első Fórumról

Kedden 5-től megtartottuk a Főiskola első Fórumját.
A hallgatók és a HÖK közösen vetett fel ötleteket az idei tanévre vonatkozóan.

Mindannyian fontosnak tartjuk a közös imaalkalmakat, így lesz hétfőnként 11:40-től délig zsolozsma a pálosok vezetésével, továbbá minden reggel 7-kor a lány és fiú kollégiumokban. A lánykollégiumban havonta lesz szentmise, melyet Király Józsi atya celebrál (most csütörtökökn lesz az első, este 6-kor), melyre minden PPHF-s jöhet. És szervezünk közös szentmisét heti rendszerességgel is. Jövő csütörtökön pedig Taizé-i imaóra lesz.

Ezen kívül a fórumon tárgyaltunk színházbérletről, közös levelezőlistáról, számtech. alapok oktatásáról, online kérdőívezésről, sporttámogatásról, ismerkedős estről, társasjáték klubról, színtársulatról, filmklubról, társastáncról, a szemetesek hiányáról, ill. szelektív hulladékgyűjtésről.

Felmerült még, hogy a 72 óra kompromisszumok nélkül programba is bekapcsolódhatunk (bővebben), erre várunk project-ötleteket-terveket. Mi az amit 72 óra altt jobbá tehetnénk a Főiskolán, kollégiumokban?

Szeretnénk helyet adni lelki, vallási kérdéseknek is, így ezeket is várjuk (akár név nélkül is a HÖK-letládába), hogy szervezhessünk ennek egy alkalmat, ahol egy meghívott vendéggel beszélgethetnénk a kérdésekről.

A Fórum fél 7-körül egy hatalmas pizza-partyba csapott át, és a kötetlen beszélgetések még a Főiskola zárása után (8 óra), az utcán is folytatódtak.

A következő Fórumot októberben rendezzük...